CsakPont - Online Képzések

A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel lehetőség nyílik, hogy induló képzéseinket távoktatásként tartsuk meg a projekt keretein belül. Az online, zárt távoktatási rendszer egy olyan informatikai megoldást nyújt, ami folyamatosan nyomon követi az egyén fejlődését, illetve amíg egy leckét nem tanult meg, nem engedi továbblépni. A képzés így biztosan mindenkinek a saját igényei és haladási üteme szerint folyik, a haladás erősítése érdekében biztosítunk folyamatosan, online kommunikációs szoftveren keresztül tanári konzultációt. A tanárok a beszélgetés közben látják azt, hogy hol tart az egyén a tanulásban így személyre szabott képzést tartanak.

A képzésen való részvételhez szükséges webkamerával rendelkező asztali számítógép vagy laptop valamint Internet-hozzáférés.

Képzések indulása folyamatos.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! A regisztrációhoz küldjön e-mailt a e-mail címre.

Képzésekre 18. életévüket betöltött személyek jelentkezését várjuk, nemtől függetlenül

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A regisztrációhoz küldjön e-mailt a e-mail címre.

A résztvevők bruttó 20. 000 Ft motivációs díjban részesülnek a sikeres képzést követően!!

A CsakPONT címe:
9737 Bük, Széchenyi u. 44.( Büki Közös Önkormányzati Hivatal)

A CsakPONT nyitvatartása:
Hétfő: 8.00-12.00, 13.00-16.00
Szerda: 8.00-12.00, 13.00-17.00
Péntek: 8.00-13.00

Kapcsolattartók:
Borhy Renáta
Varga-Berényi Annamária
Telefon: 94/500-629

Online képzéseink

1. Képzés:
Nők vállalkozóvá válásának támogatása (Vállalkozói alapismeretek – döntéstől a megvalósításig (A vállalkozás működtetésének sikertényezői - mitől sikeres egy vállalkozás?)
Képzés leírásának letöltése

2. Képzés:
Találd ki magad – találd ki a jövődet! (A XXI. századi nő – értékek, kihívások, tanulás, jövőkép)
Képzés leírásának letöltése

3. Képzés:
"Asszonyklub” közösségépítő oktatás (Helyi hagyományok megismerése, közösségépítési, programvezetési ismeretek)
Képzés leírásának letöltése

4. Képzés:
Családbarát munkahelyek kialakítása (Mitől lesz sikeres a vállalkozás, ha családbarát módon szervezi a folyamatait?)
Képzés leírásának letöltése

5. Képzés:
Társadalmi felelősségvállalási program (CSR) (A társadalmi felelősségvállalás beavatkozási területei, az egyéni társadalmi felelősség)
Képzés leírásának letöltése

6. Képzés:
Nőközpont által szervezett közös bevásárlások (Áruismeret a gyakorlatban – egészséges termékek – családi költségvetés-tervezés)
Képzés leírásának letöltése

7. Képzés:
Nő-védelem, családvédelem (A Nőközpont tevékenységébe illeszkedő közösségi hálózat kialakításának eszközei és módja)
Képzés leírásának letöltése

8. Képzés:
Önkéntes program a település működésének javításáért (Az önkéntes tevékenység, mint a társadalmi beilleszkedés és integráció eszköze, az önkéntesség közösségmegtartó és építő szerepe)
Képzés leírásának letöltése

9. Képzés:
"Pótnagyszülő szolgálat” – nagymama, nagypapa táborok (A korosztályok közötti különbségek és hasonlóságok - Táborszervezés, gyermekmegőrzés és programszervezés)
Képzés leírásának letöltése

10. Képzés:
Női karrierépítés kisvállalkozással értéket teremtve (Kisvállalkozói alapismeretek, üzleti tervezés, értékesítés, sales technikák és csatornák - Csokoládé készítés – kézművesség, HACCP)
Képzés leírásának letöltése

11. Képzés:
Hogyan csinálj otthonodból lakáséttermet? (Otthoni adottságok felmérése és munkaszervezés - Konyhai praktikák, avagy miként készíthetünk éttermi ételeket a konyhánkban)
Képzés leírásának letöltése

12. Képzés:
Főzz közösségnek! Avagy miként teheted jövedelmezővé a mindennapi főzést! (Kalkuláció, tervezés és piackutatás (Hogyan tegyünk el és mit? - Avagy a saját termék létrehozása)
Képzés leírásának letöltése

13. Képzés:
Vállalkozói alapismeretek! A képzést a háztartásbeli, gyermeküket otthon nevelő, idős szülő(k) ápolását végző, munkavállalóból vállalkozóvá válni akaró nőknek ajánljuk.
Képzés leírásának letöltése

14. Képzés:
Munkáltatók képzése (A családbarát szervezeti működés és családbarát vezetői kommunikáció, Családbarát munkahelyek jellemzői, megvalósításának eszközei, Atipikus foglalkoztatás, Speciális munkavállalói csoportokra vonatkozó szabályozás, Cselekvési terv a családbarát munkáltatói működésért)
Képzés leírásának letöltése

15. Képzés:
Munkaerőpiaci reintegrációs képzés (Életpályatervezési ismeretek és készségfejlesztés, Kompetenciatár kialakítása a munkaerőpiaci érvényesüléshez, Vállalkozás: ötlettől a megvalósításig, Akciótervezés: ismeretektől a cselekvésig)
Képzés leírásának letöltése

16. Képzés:
Munka és a magánélet összehangolása (Mentálhigiénés ismeretek és készségek, Kommunikációs hatékonyság fejlesztés, stressz- és konfliktuskezelés, Hatékony idő-és erőforrás gazdálkodás, Segítő kapcsolatok kialakításának támogatása)
Képzés leírásának letöltése

17. Képzés:
Belső képzés- Hatékony munkavégzés a Nőközpontokban (Együttműködés, szakmai és módszertani felkészítés, Ügyfélkezelési és konfliktus kezelési készségek fejlesztése, rendszerszemlélet kialakítása, Kommunikációs készségek fejlesztése, munkáltatói kapcsolatépítés, Felkészülés Nőközpontok szolgáltatási és adminisztratív teendőire)
Képzés leírásának letöltése

18. Képzés:
Társadalmi partnerképzés (Hálózatfejlesztési alapismeretek, Partnerség és közösségépítés a gyakorlatban- a fenntartható működés szolgálatában, Humán szolgáltatásfejlesztés hálózati keretek között, Hálózati működés- és szolgáltatásnyújtás fenntarthatósága, a fenntarthatóság eszközei)
Képzés leírásának letöltése

Jelentkezés

Válasszon képzést és adja meg adatait a kapcsolatfelvételhez.
Név*

Email*

Képzés*

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az űrlap kitöltése nem jelent azonnali jelentkezést. A beérkezett jelentkezéseket feldolgozzuk és minden esetben visszajelzünk. Az “Elküld” gombra való kattintással kijelenti, hogy elfogadja a Büki Család és KarrierPONT adatkezelési tájékoztatóját.